ISO 11126-1:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٨ يوليو ٢٠٢٥
Preparation of steel substrates before application of paints and related products — Specifications for non-metallic blast-cleaning abrasives — Part 1: General introduction and classification
ملفات الوثيقة ISO 11126-1:2025
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
20.1 BHD
مجال الوثيقة ISO 11126-1:2025
This document describes a classification of non-metallic blast-cleaning abrasives for the preparation of steel substrates before application of paints and related products.
It specifies the characteristics which are required for the complete designation of such abrasives.
This document applies to abrasives supplied in the new or unused condition only. It does not apply to abrasives either during or after use.
NOTE Although this document has been developed specifically to meet requirements for preparation of steelwork, the properties specified will generally be appropriate for use when preparing other material surfaces, or components, using blast-cleaning techniques. These techniques are described in ISO 8504-2.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)